Категории

Благодарим Ви за посещението !

Производители

CORBIN - ИТАЛИЯ

CORBIN - ИТАЛИЯ

Компанията "CORBIN" е част от ASSA ABLOY Group. ASSA ABLOY е сформирана през 1994г. Чрез сливане на АSSA - Швеция и ABLOY - Финландия. От тогава ASSA ABLOY се превърна от регионално дружество в международна група с около 44000 служители и годишен оборот от 57 милиарда шведски крони. ASSA ABLOY оперира както на изградени, така и на развиващи се пазари в световен мащаб с водещи позиции в голяма част от Европа, Северна Америка и Азиатско - тихоокеанския регион. В бързо развиващият се сегмент на сигурността , Групата има несравнимо присъствие в области като контрол на достъпа, технология за идентификация, автоматизация за входове, системи за сигурност на хотели. ASSA ABLOY Italia е основана през 2007г. и се откроява със своя професионализъм. Всъщност италианският производствен модел се превърна в еталон за ASSA ABLOY Group. Те разполагат с център за технически експертизи и реализират постижения в научно изследователската дейност , специално за затваряне на врати, дизайнерски дръжки и блиндирани врати. ASSA ABLOY Group е интегрирана в местния производствен процес: специализация, роботизирани производствени линии в повече от 80 местни производители. ASSA ABLOY Italia обединява исторически марки от италианския пазар като: MAB, Corni (CORBIN), Gardesa - лидер в областта на блиндираните врати с механични и електронни системи за отваряне, Valli & Valli - водещ производител на дизайнерски дръжки, както и международни марки, включително YALE, Mul-T-Lock, ABLOY.

http://www.assaabloy.it/en/local/it/about-us/

Вижте всички продукти от CORBIN - ИТАЛИЯ

CISA - ИТАЛИЯ
LOB - ПОЛША

LOB - ПОЛША

Полската фирма LOB A.O. е създадена през 1927г. През всичките тези години, тя на няколко пъти е променяла наименованието си, но основното производство винаги е било - заключващи системи. От 2008г. фирмата носи името LOB A.O. и произвежда над 600 продукта. На българския пазар най-популярни са секретните патрони, катинарите, секретните брави за вкопан монтаж, допълнителните секретни брави за външен монтаж, секретни мебелни брави, планки за катинари.

http://www.lob.pl/

Вижте всички продукти от LOB - ПОЛША

KOWAL - ПОЛША
Mul-T-Lock - ИЗРАЕЛ
ABLOY - ФИНЛАНДИЯ

ABLOY - ФИНЛАНДИЯ

ABLOY (АБЛОЙ) е водещ производител на брави, заключващи системи и архитектурен обков. Фирмата е световен лидер в разработването на продукти за електромеханичната заключваща технология. Abloy (Аблой) е част от ASSA ABLOY Group (АССА Аблой Груп) - глобалният лидер в продуктите за контрол на врати, като гарантира висока сигурност, безопастност и максимално удобство. Компанията започва дейността си през 1918г., като индустриален съюз между Швеция и Финландия. Името идва от двата езика щведски и финландски и означава "Фабрика за заключващи системи ООД". По-късно променят името на "Ab Lukko Oy" - "Заключване ООД", а след 1990г. остава само "ABLOY Oy". Днес за компанията работят над 29000 служители по цял свят, а годишните продажби са над 3,5 милиарда евро.

http://www.abloy.com

Вижте всички продукти от ABLOY - ФИНЛАНДИЯ

YALE - СЛОВЕНИЯ
МЕТАЛ - БЪЛГАРИЯ
ROSTEX - ЧЕХИЯ

ROSTEX - ЧЕХИЯ

Завод за производство на брави и обков със защита за секретен патрон (security fitting)

http://www.rostexhandles.com/

Вижте всички продукти от ROSTEX - ЧЕХИЯ

BRIALMA - Италия

BRIALMA - Италия

BRIALMA е италианска компания основана през 1972 г. и е специализирана в производството на качествени дръжки с класически и модерен дизайн. Целия цикъл на производство: от доставка на суровината до готов краен продукт се извършва в компанията. BRIALMA използва съвременни технологии за производство, следи тенденциите в дизайна и предлага качество на конкурентни цени. Основните продукти, които произвежда компанията са алуминиеви дръжки с анодизирано цветно покритие.

http://www.brialma.com/eng/index.html

Вижте всички продукти от BRIALMA - Италия

IBFM - Италия

IBFM - Италия

IBFM е италианска компания основана през 1947г. в Монца, като семейна фирма. Повече от 60г. компанията е на пазара за аксесоари за строителството. Внедряването на съвременни технологии и основавайки се на опита съчетан с качествена продукция, поставя компанията на едно от водещите места в индустрията.

http://www.ibfm.it/eng/index.php

Вижте всички продукти от IBFM - Италия

PREFER - ИТАЛИЯ

PREFER - ИТАЛИЯ

PREFER е италианска компания, която от 1941 г. се специализира в проектирането и производството на механични брави и заключващи системи. Продуктите, които произвежда компанията се ползват за надеждно и сигурно заключване на: 1. Сгради - ролетки, подвижни и плъзгащи се капаци за прозорци, сгъваеми врати, гаражни врати. 2. Обзавеждане - офис мебели, идустриални кухни, пощенски кутии. Производствената база на фирмата PREFER е разположена близо до Милано и цялата продукция е 100% произведена в Италия. Високото качество на изделията е гарантирано от използването на съвременно технологично оборудване, квалифицирани и опитни работници и система за управление на качеството сертифицирана по UNI EN ISO 9001.

http://www.prefer.eu

Вижте всички продукти от PREFER - ИТАЛИЯ

GERDA - ПОЛША

GERDA - ПОЛША

Компанията GERDA Sp.zo.o е създадена през 1987г. в гр. Варшава - Полша. Компанията разработва и произвежда широка гама висококачествени продукти, като: врати, брави, катинари и други заключващи механизми. Освен върху високото качество на продуктите, специалистите на GERDA работят и върху тяхната достъпност, както от индивидуални, така и от корпоративни клиенти. GERDA има добре развита мрежа от дистрибутори и търговски представителства е Полша и извън страната. Компанията има сертификат за качество ISO 9001.

http://www.gerda.pl/

Вижте всички продукти от GERDA - ПОЛША

KALE - ТУРЦИЯ

KALE - ТУРЦИЯ

Компанията "KALE" е създадена през 1953 г., като малка работилница за производство на брави за врати в един от европейските райони на град Истанбул. Постепенно фабриката се разраства и през 1957 г. започва първото серийно производство на изделия. През 1963г. променя името си на "Фабрика за метални изделия KALE". През 1968 г., започва производството на секретни патрони с марката "KALE". Постепенно компанията се развива добре и започва да изнася продукция, получава сертификат за качество и през 1979 г., изгражда първия в Турция високо технологичен завод за производство на заключващи системи. През 1988 г., всички компании на "KAKLE Grup" се обединяват в "Промишлен холдинг KALE". От 1990 г. се пополяризира като "KALE KILIT". През всичките години и до сега "KALE KILIT" се развива, внедрява нови технологии, произвежда съвременни изделия отговарящи на нуждите на пазара, като сигурност и качество.

http://www.kalekilit.com.tr/en-us

Вижте всички продукти от KALE - ТУРЦИЯ

Страна производител - Турция

Количка

Количката е празна.