Категории

Благодарим Ви за посещението !

KALE - ТУРЦИЯ

KALE - ТУРЦИЯ
Компанията "KALE" е създадена през 1953 г., като малка работилница за производство на брави за врати в един от европейските райони на град Истанбул. Постепенно фабриката се разраства и през 1957 г. започва първото серийно производство на изделия. През 1963г. променя името си на "Фабрика за метални изделия KALE". През 1968 г., започва производството на секретни патрони с марката "KALE". Постепенно компанията се развива добре и започва да изнася продукция, получава сертификат за качество и през 1979 г., изгражда първия в Турция високо технологичен завод за производство на заключващи системи. През 1988 г., всички компании на "KAKLE Grup" се обединяват в "Промишлен холдинг KALE". От 1990 г. се пополяризира като "KALE KILIT". През всичките години и до сега "KALE KILIT" се развива, внедрява нови технологии, произвежда съвременни изделия отговарящи на нуждите на пазара, като сигурност и качество.

http://www.kalekilit.com.tr/en-us

6 продуктa открити от KALE - ТУРЦИЯ

Табличен вид

Продукти

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. с език

Брава за алуминиева дограма на 20 мм. с език, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на турската фирма "KALE KILIT"Този модел брава е подходящ за вграждане в най-плитките алуминиеви профили при изработката на врати. Схемата и най-важните размери на бравата може да видите в подробното описание. Горния език на бравата е обръщаем за лява или дясна врата. Челната планка е цвят инокс, но може да се намерят брави и с челна планка цвят - месинг. В комплекта има включен насрещник, като най-често той е нерегулеруем. В комплекта на бравата не се съдържа секретен патрон, но за този модел брава могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" стасндарт на палеца. Заключването се осъществява с един ход на заключващия  език.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 35 мм. с език

Брава за алуминиева дограма на 35мм. с език, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияБравата на 35мм. е най-често използвания размер за вграждане в алуминиеви профили при изработката на врати. Това е така, защото размерите на най-произважданите алуминиеви профили са такива, че позволяват използването на този модел брава. Схемата и най-важните размери на бравата са показани в подробното описание. Горния език на бравата е обръщаем за лява или дясна врата. Челната планка е цвят инокс. В комплекта има включен регулеруем насрещник, но не съдържа секретен патрон. За този модел брава могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" стасндарт на палеца. Заключването се осъществява с един ход на заключващия  език.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. с ролка

Брава за алуминиева дограма на 20мм. с ролка, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияСекретните брави, на които горния език е заменен с ролка, са предназначени за врати с многократни цикли на отваряне и затваряне. При тези модели брави нама квадратен отвор за монтиране на свързващ квадрат и дръжки, а се ползват портални дръжки - стационарно захванати за профила на вратата. Под ролката има винт за регулиране на разстоянието, на което ролката се подава пред челната планка на бравата. Заключването се извършва с масивен език в една точка и на един ход. Обикновенно в комплекта на този модел брава 155U-20 има насрещник с оформен отвор за ролката и може да се ползва за лява или дясна врата. Комплекта не съдържа секретен патрон, но могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" палец.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 35 мм. с ролка

Брава за алуминиева дограма на 35мм. с ролка, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияСекретна брава с размер на 35мм. е най-използваният за вграждане при производството на врати от алуминиев профил. Този модел брава 155-35 е с ролка и се препоръчва за врати които ще се използват интензивно в режим на отваряне и затваряне. Комплекта на бравата съдържа регулируем насрещник, но не включва секретен патрон. За тези брави могат да се използват патрони от различни производители, но трябва да са с "DIN" стандарт на палеца. Заключването е в една точка, с масивен език, на един ход. Схемата и най-важните размери на бравата са показани в подробното описание.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. за плъзгаща врата

Брава за алуминиева дограма на 20мм. с падащ език за плъзгаща врата, произведена от "KALE KILIT"- Турция.

Лого на фирма "KALE" - ТурцияТози модел брава е предназначен за вграждане в алуминиев профил при производството на плъзгащи врати. Заключването се осъществява с падащ език, който се задвижва от палеца на секретния патрон. Бравата е комплектована с насрещник и розетки за секретен патрон, но в комплекта няма включен секретен патрон. За тези брави могат да се ползват секретни патрони от различни производители с DIN стандарт на палеца. Чертеж на бравата съдържащ основните размери е даден в подробното описание.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 18.00лв.
Брой:

Секретна брава "KALE" модел 252R - моноблок

Основна секретна брава модел 252R - моноблок проиведна от фирма "KALE KILIT" - Турция

Лого на фирма "KALE" - ТурцияОсновна секретна брава модел 252R - моноблок е предназначена за вграждане в дървени или метални входни врати. В горната част на бравата има подвижен език, който се задвижва чрез дръжките на вратата. Отвора за квадрата на дръжките е с размери 8мм. х 8мм., но в ляво и дясно от него няма проходни отвори.  Заключващият език е от три кръгли шипа и заключва на три хода. Заключването се осъществява с помоща на секретен патрон с палец по DIN стандарт. От двете страни на отвора за секретния патрон има проходни отвори, които позволяват монтирането на бронирана защита. Бравата е комплектована с метален насрещник.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 36.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.