Категории

Благодарим Ви за посещението !

БРАВИ БРАВИ

БРАВИ

Бравите са основни заключващи системи в окомплектовката на една врата. С помощта на бравите се осигурява отварянето, затварянето, отключването и заключването на всяка врата. Бравите могат да се класифицират по различни признаци. Част от тях са:

 1. 1.Според вида на монтажа:
 • за външен монтаж
 • за вкопан монтаж
 1. 2.Според вратата:
 • за външни(входни) врати
 • за вътрешни врати
 • за врати от профилни материали (алуминий, PVC, железни профили)
 1. 3.Според предназначението на бравите:
 • основни брави
 • допълнителни брави
 1. 4.Според вида на заключване:
 • касови брави
 • брави за секретен патрон
 • брави с обикновен ключ

Освен изброените до тук, бравите могат да се класифицират по техни характерни размери, брой точки на заключване и др. признаци. Независимо от голямото разнообразие на брави, които се предлагат на българския пазар, важно е да се подберат такива модели, които ще работят сигурно и надеждно. В нашия електронен магазин предлагаме брави на реномирани производители и ако Ви е нужна допълнителна информация според Вашия конкретен случай, можете да се свържете с нас. Ние ще се отнесем с нужното внимание и отговорност за да намерите най-доброто решение.

Подкатегории

БРАВИ ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА (5)

      Бравите, които се използват за вграждане в алуминиев профил имат подобна механика, като повечето секретни брави, които се ползват за заключване на входни врати. Специфичното при тях е габаритния размер на тялото и разстоянието от челната планка до средата на отвора за секретния патрон. Точно това разстояние определя размера на бравите и за това имаме четири модела: 20 мм., 25 мм., 30 мм., 35 мм. В съответствие с тези размери бравата на 20 мм. е с най - малка дължина на тялото, а на 35 мм. с най - голяма дължина. Според дълбочината на конкретния профил се ползва съотвения размер брава. Всички тези брави заключват само на един ход.

      Бравите за алуминиева дограма се произвеждат с горен прав език и с ролка. Бравите с горен прав език имат отвор за квадрат и механизъм за прибиране с дръжки, при бравите с ролка той липсва. Тази особеност определя приложението на съответния модел брава. Тези с ролков механизъм са подходящи за врати, които постояно се отварят и затварят. Бравите с прав език ползват дръжки и най - често разстоянието от центъра на отвора за квадрата на дръжките до центъра на широката част, на отвора за секретния патрон е 85 мм., има такива на 72 мм. и на 92 мм. При този модел брави може да се ползват дръжки с цял шилд (съответстващи на разстоянието между квадрата и патрона) или дръжки с елепсовидни розетки, за които това разстояние не е от значение.

Табличен вид

Продукти

Допълнителна брава ROSTEX комплект със защита на патрон

Надеждно и сигурно допълнително заключване за почти всички врати предлагани на българския пазар, включително и за китайски входни врати.

Комплекта включва : 1.Допълнителна секретна брава с два хода на заключване.

                                     2.Надеждна защита за секретен патрон от висококачествен материал и с много сигурно захващане за вратата, устойчиво на взлом.

   КОМПЛЕКТЪТ НЕ ВКЛЮЧВА СЕКРЕТЕН ПАТРОН !

     За по-дебели врати, допълнително се предлагат удължени винтове за закрепване на защитата .

Нашата фирма "ВТК Сервиз" предлага монтаж на този модел заключваща система след предварителен оглед на вратата. Цената на монтажа варира от 90.00 лв до 120.00 лв. взависимост от изпълнението на вратата.

 

Последните три снимки са на монтирано допълнително заключване "ROSTEX" на китайска врата.

Цена: 90.90лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.