Категории

Благодарим Ви за посещението !

БРАВИ ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА БРАВИ ЗА АЛУМИНИЕВА ДОГРАМА

      Бравите, които се използват за вграждане в алуминиев профил имат подобна механика, като повечето секретни брави, които се ползват за заключване на входни врати. Специфичното при тях е габаритния размер на тялото и разстоянието от челната планка до средата на отвора за секретния патрон. Точно това разстояние определя размера на бравите и за това имаме четири модела: 20 мм., 25 мм., 30 мм., 35 мм. В съответствие с тези размери бравата на 20 мм. е с най - малка дължина на тялото, а на 35 мм. с най - голяма дължина. Според дълбочината на конкретния профил се ползва съотвения размер брава. Всички тези брави заключват само на един ход.

      Бравите за алуминиева дограма се произвеждат с горен прав език и с ролка. Бравите с горен прав език имат отвор за квадрат и механизъм за прибиране с дръжки, при бравите с ролка той липсва. Тази особеност определя приложението на съответния модел брава. Тези с ролков механизъм са подходящи за врати, които постояно се отварят и затварят. Бравите с прав език ползват дръжки и най - често разстоянието от центъра на отвора за квадрата на дръжките до центъра на широката част, на отвора за секретния патрон е 85 мм., има такива на 72 мм. и на 92 мм. При този модел брави може да се ползват дръжки с цял шилд (съответстващи на разстоянието между квадрата и патрона) или дръжки с елепсовидни розетки, за които това разстояние не е от значение.

Табличен вид

Продукти

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. с език

Брава за алуминиева дограма на 20 мм. с език, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на турската фирма "KALE KILIT"Този модел брава е подходящ за вграждане в най-плитките алуминиеви профили при изработката на врати. Схемата и най-важните размери на бравата може да видите в подробното описание. Горния език на бравата е обръщаем за лява или дясна врата. Челната планка е цвят инокс, но може да се намерят брави и с челна планка цвят - месинг. В комплекта има включен насрещник, като най-често той е нерегулеруем. В комплекта на бравата не се съдържа секретен патрон, но за този модел брава могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" стасндарт на палеца. Заключването се осъществява с един ход на заключващия  език.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 35 мм. с език

Брава за алуминиева дограма на 35мм. с език, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияБравата на 35мм. е най-често използвания размер за вграждане в алуминиеви профили при изработката на врати. Това е така, защото размерите на най-произважданите алуминиеви профили са такива, че позволяват използването на този модел брава. Схемата и най-важните размери на бравата са показани в подробното описание. Горния език на бравата е обръщаем за лява или дясна врата. Челната планка е цвят инокс. В комплекта има включен регулеруем насрещник, но не съдържа секретен патрон. За този модел брава могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" стасндарт на палеца. Заключването се осъществява с един ход на заключващия  език.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. с ролка

Брава за алуминиева дограма на 20мм. с ролка, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияСекретните брави, на които горния език е заменен с ролка, са предназначени за врати с многократни цикли на отваряне и затваряне. При тези модели брави нама квадратен отвор за монтиране на свързващ квадрат и дръжки, а се ползват портални дръжки - стационарно захванати за профила на вратата. Под ролката има винт за регулиране на разстоянието, на което ролката се подава пред челната планка на бравата. Заключването се извършва с масивен език в една точка и на един ход. Обикновенно в комплекта на този модел брава 155U-20 има насрещник с оформен отвор за ролката и може да се ползва за лява или дясна врата. Комплекта не съдържа секретен патрон, но могат да се ползват всички секретни патрони с "DIN" палец.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 35 мм. с ролка

Брава за алуминиева дограма на 35мм. с ролка, произведена от фирма "KALE KILIT" - Турция.

Лого на фирма "KALE KILIT" - ТурцияСекретна брава с размер на 35мм. е най-използваният за вграждане при производството на врати от алуминиев профил. Този модел брава 155-35 е с ролка и се препоръчва за врати които ще се използват интензивно в режим на отваряне и затваряне. Комплекта на бравата съдържа регулируем насрещник, но не включва секретен патрон. За тези брави могат да се използват патрони от различни производители, но трябва да са с "DIN" стандарт на палеца. Заключването е в една точка, с масивен език, на един ход. Схемата и най-важните размери на бравата са показани в подробното описание.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 13.50лв.
Брой:

Брава за алуминиева дограма "KALE" на 20 мм. за плъзгаща врата

Брава за алуминиева дограма на 20мм. с падащ език за плъзгаща врата, произведена от "KALE KILIT"- Турция.

Лого на фирма "KALE" - ТурцияТози модел брава е предназначен за вграждане в алуминиев профил при производството на плъзгащи врати. Заключването се осъществява с падащ език, който се задвижва от палеца на секретния патрон. Бравата е комплектована с насрещник и розетки за секретен патрон, но в комплекта няма включен секретен патрон. За тези брави могат да се ползват секретни патрони от различни производители с DIN стандарт на палеца. Чертеж на бравата съдържащ основните размери е даден в подробното описание.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 18.00лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.