Категории

Благодарим Ви за посещението !

GERDA - ПОЛША

GERDA - ПОЛША
Компанията GERDA Sp.zo.o е създадена през 1987г. в гр. Варшава - Полша. Компанията разработва и произвежда широка гама висококачествени продукти, като: врати, брави, катинари и други заключващи механизми. Освен върху високото качество на продуктите, специалистите на GERDA работят и върху тяхната достъпност, както от индивидуални, така и от корпоративни клиенти. GERDA има добре развита мрежа от дистрибутори и търговски представителства е Полша и извън страната. Компанията има сертификат за качество ISO 9001.

http://www.gerda.pl/

3 продуктa открити от GERDA - ПОЛША

Табличен вид

Продукти

Катинар "GERDA - KSWT 50"

Катинара на фирма GERDA модел KSWT 50 има монолитен месингов корпус с хромирано покритие. Заключващият хоризонтален щифт и външния пръстен на ключалката са изработени от закалена стомана. Секретите на ключалката са набор от дискови, които се завъртат на различен ъгъл с помоща на ключа. При този вид дискови ключалки не се използват пружинки и подвижни секрети, което ги прави подходящи за изпозване при външни атмосферни условия, морски климат, плажове и места с по-висока запрашеност, и др. Заключването на хоризонталния щифт се извършва в една точка. Този модел катинар е комплектован с три броя оригинални ключа.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 27.78лв.
Брой:

Катинар "GERDA - KSWT 60"

Лого на фирма GERDA - Полша

Катинара на фирма GERDA модел KSWT 60 има монолитен месингов корпус с хромирано покритие. Заключващият хоризонтален щифт и външния пръстен на ключалката са изработени от закалена стомана. Секретите на ключалката са набор от дискови, които се завъртат на различен ъгъл с помоща на ключа. При този вид дискови ключалки не се използват пружинки и подвижни секрети, което ги прави подходящи за изпозване при външни атмосферни условия, морски климат, плажове и места с по-висока запрашеност, и др. Заключването на хоризонталния щифт се извършва в една точка. Този модел катинар е комплектован с три броя оригинални ключа.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 32.40лв.
Брой:

Катинар "GERDA - KSWT 70"

Лого на фирма GERDA - ПолшаКатинара на фирма GERDA модел KSWT 50 има монолитен месингов корпус с хромирано покритие. Заключващият хоризонтален щифт и външния пръстен на ключалката са изработени от закалена стомана. Секретите на ключалката са набор от дискови, които се завъртат на различен ъгъл с помоща на ключа. При този вид дискови ключалки не се използват пружинки и подвижни секрети, което ги прави подходящи за изпозване при външни атмосферни условия, морски климат, плажове и места с по-висока запрашеност, и др. Заключването на хоризонталния щифт се извършва в една точка. Този модел катинар е комплектован с три броя оригинални ключа.

 

Цената е с включен ДДС.

Цена: 37.20лв.
Брой:
Предишна1Следваща Страница 1 от 1

Количка

Количката е празна.